Potrebujete brezplačno ponudbo?


Izbirate optimalen način ogrevanja sanitarne vode ali vaših prostorov? Za brezplačno ponudbo toplotne črpalke izpolnite spodnji obrazec!

  

Ime in priimek

Vaš e mail

Telefon

Kraj bivanja

Sporočilo

Kratek kviz

Želite dodatne informacij za toplotne črpalke?

 

Pokličite nas na:

 

041 711 997

Delovanje toplotne črpalke

 

VISTOR, Viktor Rukše s.p.,
Loka 6, 8321 Brusnice

 

 viktor.rukse@gmail.com
www.vistor.si


Izberite primerno napravo zase

Toplotne črpalke

Zaradi vse dražjih naftnih derivatov, vam ponujamo toplotne črpalke, ki bodo vaše stroške ogrevanja bistveno zmanjšale. Nudimo vam kvalitetne toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode in ogrevanje stanovanj ali objektov. Svetujemo vam, da se pred nakupom za vsa vprašanja obrnete na nas in nas pokličete na 041 711 997 ali nam pošljete sporočilo na elektronski naslov viktor.rukse@gmail.com.

Kategorije
Ali ste vedeli?


 
Prva toplotna črpalka, je nastala v Ameriki, ko je leta 1940 Robert C. Weber popolnoma nenamerno odkril, da je izstopna cev hladilnika za hlajenje sistema tako vroča, da si z njo lahko opečeš roko. Tako je spoznal, da bi se dalo to toploto izkoristiti. Zato je izvedel poskus in svoj grelnik vode povezal s hladilnikom, rezultat katerega je bila večja količina tople vode, kot jo je njegova družina lahko porabila.
 
Z rezultati je bil tako zadovoljen, da se je odločil zgraditi toplotno črpalko, ki bo sposobna ogrevati celoten dom in že naslednje leto je Webber prodal svojo peč na premog.